Medve Katalin a törökbálinti HiperSuli, a Bálint Márton Általános Iskola és Középiskola mozgókép és vizuális kultúra tanára készített egy részletes leírást arról, hogy tudjuk a Linoit alkalmazást a koronavírus okozta új helyzetben is kooperációra használni. A Linoit alkalmazással valószínűleg nem most találkoztál először. Hiszen a HiperSuli Webuni felületén Balázs Brigitta is készített már oktatóanyagot, hogyan kell használni a Linoitot.

Az itt elérhető dokumentum azonban azért lehet minden pedagógus számára értékes olvasmány, mert nem egy puszta bemutatása a Linoit rendszernek, hanem a tanárnő gondolataival, módszertani útmutatójával, megjegyzéseivel szinesített dokumentum.

Ezenkívül ajánljuk mindenki figyelmébe a tanárnő által készített tervező sablont is. Ennek segítségével könnyen rendet lehet az egymást érő feladatok között, követni melyik osztállyal, csoporttal, milyen feladatokkal hol tartunk.

Itt töltsétek le a Linoit pdf dokumentumot!

Hírlevélre fel! Ha szülőként vagy pedagógusként, akár mindkét szemszögből szeretnél belelátni a digitális oktatás fortélyaiba, érdekel szakértőink véleménye és a veled hasonló cipőben járó emberek tippjei, iratkozz fel HiperSuli hírlevelünkre itt.