Mi a ProSuli?

A Yettel (korábban Telenor) 2015 óta aktív szereplője a digitális oktatási módszertanok terjesztésének, fejlesztésének. A ProSuli projekt iskolákat fog össze és támogatja a digitális újításra nyitott pedagógusok munkáját, tanári közösséget épít, és szupergyors mobilnet hozzáféréssel segíti az iskolák digitális útra lépését. A program az évek során felhalmozott tapasztalatokat felhasználva az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Oktatási Hivatal) által akkreditált képzést is biztosít bármely – akár ProSuli iskolákon kívüli – pedagógus számára. A program látókörébe a tanárok mellett a szülők és gyerekek tudatos internethasználata is beletartozik, a Yettel önkéntes munkatársai és partnerei már több mint 40 000 fiatalt értek el a tudatos nethasználatot célzó programjukkal.

ProSuli video

Iskolák számára is van lehetőség csatlakozni a ProSuli iskolahálózathoz, illetve pedagógusként is bárkinek lehetősége van részt venni az akkreditált digitális módszertani képzésen – akkor is, ha az intézménye nem tagja a ProSuli iskolahálózatnak.

Csatlakozott Iskolák

Iskolák jelentkezésének feltételei itt olvashatók: https://prosuli.hu/prosuli-csatlakozas/

Az akkreditált HiperSuli Digitális Módszertani Képzés leírása és a jelentkezési lehetőség itt található: https://prosuli.hu/prosuli-tanarkepzes/