Szülők a Neten – hallgasd a HiperSuli podcastjának legújabb adásait 

Koren Balázs, a HiperSuli szakmai vezetője és dr Tóth Dániel, a digitális világot 10 éve kutató pszichológus a szülők online térben való eligazodását szeretnék segíteni a nemrég indult, Szülők a Neten című podcast sorozattal. A legújabb két részben a szakértők ismét, sokakat érintő problémákat járnak körbe. 

Hogyan védheti és támogathatja egyszerre a szülő gyermekét, ha az úgy dönt, influencernek áll. Mikre kell felhívni a figyelmét, hogyan készíthetjük fel az esetleges negatív következményekre, mi történik, ha új hobbijával saját bevételre is szert tesz? Ilyen és ehhez hasonló, izgalmas és hasznos kérdések a Szülőként a social mediában – véleményvezér a gyerekem, hogyan legyek jelen? című részben. 

A Videojátékok és sorozatok – Mire jó a videójáték? Valóban agresszívabbá tesz? című adásból pedig kiderül, milyen pozitív hatásai lehetnek a videójátéknak a gyerekre, hogyan alkalmazható praktikusan, hogy a játék észrevétlenül fejlesszen, de a szórakozása is megmaradjon. Milyen veszélyekre kell odafigyelni és hol szabjunk határt az online játékoknak? 

A legújabb részeket is és a korábbi epizódokat, keresd a HiperSuli Podcast oldalán: https://hipersuli.hu/podcast/ 

Kövessétek a HiperSuli oldalát és hallgassátok a Szülők a Neten podcast-ot a legaktuálisabb témákért! 

Hírlevélre fel! Ha szülőként vagy pedagógusként, akár mindkét szemszögből szeretnél belelátni a digitális oktatás fortélyaiba, érdekel szakértőink véleménye és a veled hasonló cipőben járó emberek tippjei, iratkozz fel HiperSuli hírlevelünkre itt.