Egy nem szokványos tanévet zártunk az oktatásban. Köszönjük minden Pedagógus Kollégánknak, hogy erejükön felül teljesítve álltak helyt ebben a kihívásokkal teli időszakban. Bízunk benne, hogy szeptembertől a megszokott rendben, jelenléti oktatással folytathatjuk a munkát a gyerekekkel. Közös célunk és érdekünk, hogy a kor által megkövetelt, modern oktatásban az előző másfél évben a megszerzett digitális tudást ne hagyjuk elveszni! A jelenléti oktatásban is hasznos újításokat vagy új ismereteket építsük be a jelenléti oktatásba a jövőben is.

Szeretnénk felhívni a figyelmet az alábbi lehetőségekre:

Online akkreditált képzés pedagógusoknak

Ingyenes 30 órás akkreditált tanártovábbképzési programot hirdetünk: A „HiperSuli módszertani e-learning képzés” néven díjmentesen, online elvégezhető, 30 akkreditációs pontot érő lehetőséget biztosítunk, hogy amit már tudsz, az kreditpontot is érjen, az új ismeret fölvétele pedig hasznos új tudást adjon a mindennapi oktatásban. A díjmentes online képzést egy rövid regisztráció előzi meg.

Iskolák csatlakozása a HiperSuli programhoz

Az országosan már 40+ intézményt összefogó, a digitális oktatás jó gyakorlataira és pedagógus közösség tudáscseréjét biztosító HiperSuli program kinyitja kapuit: idén júniustól nyitottá válik a csatlakozás minden iskola számára, aki alkalmaz vagy alkalmazna digitális oktatási módszertanokat munkája során. Legyen a ti intézményetek is része a HiperSuli élménynek és közösségnek! Már most előregisztrációs lehetőséget indítunk a szeptemberi csatlakozáshoz, ahol néhány kattintással, már most jelezhetitek csatlakozási szándékotokat.

Kérjük, mérlegeljétek a részvétel lehetőségét a HiperSuli által szervezett programokban, és vigyétek hírét a programnak pedagógus kollégáitok körében is! Már most egy rövid regisztrációval megkezdhetitek akár tanárként egyénileg a HiperSuli online akkreditációs képzés, akár az iskolaszintű HiperSuli csatlakozási folyamatot, amely a következő tanév során már biztosítja az előnyöket iskolátok számára.

Bízunk benne, hogy a díjmentes online akkreditált képzés lehetősége, a HiperSuli csatlakozási lehetőség felkeltette az érdeklődéseteket, és augusztusban konferenciánkon is köszönthetünk, szeptembertől pedig a HiperSuli program új tagjaként üdvözölhetünk titeket!

Kellemes és megérdemelt nyarat kívánunk,
Üdvözlettel,

Koren Balázs,
Gyakorló matematikatanár,
a HiperSuli program szakmai vezetője