Létrehozhatok-e sima fiókot a gyermekemnek?

A születési évvel való “játék” valóban lehetővé teszi a fiók létrehozását a gyermek számára, azonban mivel az életkor nem lesz megfelelő, a szolgáltató könnyen tilthatja azt később az előírások megszegése miatt. A viselkedési forma, telepített alkalmazások, játékok nem a fiók létrehozásakor megadott életkornak fognak megfelelni. És mivel idővel sok adat és érték tartozik a fiókhoz, így azokat is elveszítheti ilyenkor a felhasználó.

A “child” szó szerepeltetése az e-mail fiók nevében nem megoldás. Nem így kell jelölni, hogy a fiók gyermek számára készült. Erre a megfelelő családi fiók létrehozására alkalmas megoldást kell használni. A helyes életkor megadásánál nem fogja engedni a szolgáltató a fiók létrehozását más módon.

A családi fiók létrehozására kialakított megoldások amellett, hogy engedik és támogatják a gyermekek számára a fiók létrehozását, további funkciókat, lehetőségeket biztosítanak a szülők számára. Ezzel is segítik a gyermekek biztonságosabb internet és okostelefon használatát.