Lányok Napja egy országos STEM területekhez közel álló szakmákat népszerűsítő pályaorientációs nap diáklányok részére. Ezen a napon felsőtagozatos általános- és középiskolás lányok látogatják meg az ország vállalatait, egyetemeit és kutatóintézeteit, ahol interaktív programokon keresztül, gyakorló szakemberektől ismerhetik meg a tudományok, a technológia és az informatika világát. Az eseményt a Nők a Tudományban Egyesület 2022-ben április 28-án 11. alkalommal szervezi meg.

Gondolkoztál már azon, hogy kerül a net a mobilodra? Tudod, hány területet kell összehangolni ahhoz, hogy minden olajozottan működjön?

A Yettelnél több mint 1500-an dolgozunk nap mint nap azért, hogy felhívhasd a nagyit, böngészhess a neten a telefonodról vagy SMS-t küldhess a legjobb barátodnak. Magyarország egyik vezető telekommunikációs vállalataként abban hiszünk, hogy a mobiltechnológia előnyeit és a benne rejlő lehetőségeket mindenki számára elérhetővé kell tenni.

Ismerd meg nálunk a Data Science, riporting, IT fejlesztés, üzemeltetés, piackutatás területeit, és nézz szét az ország egyik legmodernebb és legzöldebb irodaházában!

Részletek és jelentkezés itt: