HiperSuli címlap

A HiperSuli elsősorban tanároknak, szülőknek és diákoknak szól. Célunk, hogy segítsük a digitális eszközök megfelelő szerepet kapjanak a tanulás minden területén: a suliban, otthon és online. Innovatív iskolákat és egy olyan pedagógus közösséget építünk, ahol a jó gyakorlatokat közösen dolgozzuk ki és osztjuk meg egymással. A szülőket és a diákokat pedig a digitális eszközök oktatási célú felhasználásában és az internet tudatos, biztonságos használatában segítjük.

A téma melyik területe érdekel téged?

A program

A HiperSuli projekt iskolákat fog össze és támogatja a digitális újításra nyitott pedagógusok munkáját, tanári közösséget épít, és szupergyors Hipernet hozzáféréssel segíti az iskolák digitális útra lépését. A program az évek során felhalmozott tapasztalatokat felhasználva az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Oktatási Hivatal) által akkreditált képzést is biztosít bármely – akár HiperSuli-iskolákon kívüli – pedagógus számára. A tanárok digitális képzése mellett a program látókörébe beletartozik a szülők és gyerekek támogatása a tudatos, biztonságosabb nethasználatban.

A Telenor önkéntes munkatársai és partnerei már több, mint 40 000 fiatalt értek el a tudatos nethasználatot célzó programjukkal.

Mit biztosítunk?

 1. fejlődési lehetőséget
 2. professzionális tartalmakat
 3. támogató tanári közösséget
 4. Hipernet hozzáférést
 5. HiperSuli tarifát
 6. jogosultságot a HiperSuli logó használatára

Mivel járulnak hozzá az oktatási intézmények a program sikeréhez?

 1. visszajelzést adnak munkájukról
 2. minőségi, adaptív oktató-nevelő munkát végeznek
 3. vállalják, hogy a maguk ütemében, de fejlődnek a digitális pedagógia alkalmazása terén
 4. megosztják tapasztalataikat a tanári közösséggel, akár óralátogatások keretei között is
 5. rendszeresen jelentetnek meg cikkeket iskolájuk honlapján a programmal kapcsolatban
 6. részt vesznek a HiperSuli által szervezett rendezvényeken