Összesen 31 pályamű érkezett be a Telenor Magyarország és a Magyar Református Szeretetszolgálat közös, Digitális ugródeszka elnevezésű pályázatára. Nagyon örülünk, hogy ilyen sok iskola szeretne élni a lehetőséggel. Az összesen 10 millió forintos keretből elnyerhető technikai eszközök mellett a nyertes intézmények ingyenes, 30 órás akkreditált HiperSuli Digitális Módszertani Képzést is kapnak majd.

Múlt pénteken összeült a Digitális Ugródeszka pályázat szakmai zsűrije és kiválasztotta a nyertes pályázókat, melyek a következők:

  1. Magyarcsanádi Református Általános Iskola és Óvoda (Csongrád-Csanád megye)
  2. Egyházasharaszti Körzeti Általános Iskola (Baranya megye)
  3. Dankó Pista Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium, Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium – Katica Bölcsőde (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye)
  4. Hernádnémeti Református Általános Iskola, Két Tanítási Nyelvű és AMI, Kossuth Lajos Tagiskolája (Borsod-Abaúj-Zemplén megye)
  5. Bajai Szentistváni Általános Iskola Arany János Tagintézménye Felsőszentiván (Bács-Kiskun megye)

Köszönjük mind a 31 pályázónak, hogy időt és energiát fektetett a beküldött pályázatok megírásába. A nyertesekkel hamarosan hivatalosan is felvesszük a kapcsolatot. Az eszközök célba juttatásáról pedig hamarosan részletesen beszámolunk majd!